Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Pokemon Clip N Go Seri
Ürün Kodu : BJ-8095057-F
Barkod : 191726482864
552,87 TL
Pokemon Clip N Go Seri

Ürünün; Mareep ve Level Ball, Mankey ve Nest Ball, Alolan Vulpix ve Great Ball, Chespin ve Poke Ball, Froakie ve Poke Ball, Fennekin ve Poke Ball olmak üzere 6 farklı modeli bulunmaktadır.  

 

TERCİHİNİZ İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ

STOK DURUMUNA GÖRE GÖNDERİM YAPILIR.

 

 

 

Kutu içerisinde; 1 adet Pokemon Topu ve 1 adet Pokemon figürü bulunmaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

Pokemon’ları toplarından çıkar ve oyuna başla!

 

 

 

Pokemon ilk başta Japonya kökenli bir video oyunu olarak ortaya çıkan daha sonra çizgi romanları ve anime uyarlamaları yapılan bir seridir. 1995 yılında Satoshi Tajiri tarafından yaratılmış olup Pokemon adındaki hayali karakterleri konu edinir. Serinin maskotu, yanaklarında kırmızı noktalar bulunan ve elektrik çıkartan sevimli Pikachu'dur.

 

 

 

En sevimli Pokemon’lar toplarından çıkıyor ve birer karakter figürü olarak karşına geliyor. Bu birbirinden sevimli karakterlerle birbirinden eğlenceli oyunlar oynayabilirsin. Mücadeleye hazır olmaları için tek yapman gereken onları Pokemon toplarından çıkarmak. Ayrıca Pokemon toplarının arkasında bulunan mandal sayesinde topları, kemerine ya da kıyafetine asabilir böylece gittiğin her yere Pokemon’unu götürebilirsin. Evde, parkta ya da okulda bir sonraki maceraya hazır olabilirsin.

 

 

 

Animeden en sevdiğin sahneleri yeniden canlandırabilir ya da kendi hikayeni oluşturabilirsin. Bu figürler, Pokemon hayranları için mükemmel bir hediye olacak! En sevdiğin karakterin figürünü ofisine, evine veya hayranlığını göstermek istediğin her yere yerleştirebilirsin.

 

 

 

Çocukların yeni hikayeler oluşturarak hayal güçlerinin ve yaratıcılıklarının gelişmesini destekler, arkadaşlarıyla oynayacağı oyunlar sosyalleşmelerine katkı sağlar.

 

 

 

 

 

Kutu ölçüsü: 14 x 8 x 20,5 cm

 

 

 

Ağırlık: 0,900 kg

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.